Zit jij als ondernemer aan je tax met je uren en omzet? En wil je nou wel eens weten je hoe meer kan verdienen en ook nog eens meer vrije tijd kan overhouden? Laat me hieronder weten wat je exacte vraag is en je krijgt binnen een werkdag antwoord van me.

Thijs van Halewijn - Online Marketing & Business Coach

Hoe kan je me bereiken?

Dat gaat het best via het mailformulier hiernaast, Messenger Chat of LinkedIn.

Omdat ik hou van Diep Werken in blokken, heb ik hier bewust geen telefoonnummer neergezet. Is dat ook weer helder 😉

PS: acquisitieberichten verdwijnen ongezien in de spambox en al heb ik veel kennis, ik ben geen helpdesk. Daarvoor zijn er plenty online Durf Te Vragen groepen.

>>>

Thijs van Halewijn
Online Marketing & Business Coach
Meredith Willsonstraat 79
3543 DM Utrecht
info@thijsvanhalewijn.nl
K
vK Utrecht 30.15.61.35