Wil jij…?

Een goedlopend en bloeiend bedrijf, waarin je de volledige regie hebt over je inkomsten, meer rust en ruimte in je agenda, je meer mensen kan helpen en je bedrijf altijd doorloopt, ook als jij afwezig bent?

Dankzij internet is dat heel goed mogelijk. Daarom heb ik het Slim Schalen Business Event ontworpen, waarin ik je in 1 dag help je nieuwe koers te ontwerpen naar meer vrijheid. En dat gun ik je van harte 🙂

Voor wie?

 • je maakt op dit moment teveel uren voor je bedrijf en vindt je agenda eigenlijk te vol (je vraagt je af hoe lang je dat nog wilt volhouden)
 • het knaagt dat je buffer te traag groeit (zeker gezien de uren die je erin stopt)
 • je bent nog teveel afhankelijk van viavia klanten, waardoor je te weinig zeker bent van je omzet
 • je bedrijf hangt voor 100% op jou en jouw tijd en die kwetsbaarheid geeft je onrust
 • je kan te weinig mensen helpen binnen de tijd die je hebt en vindt het jammer dat je impact zo gering is

Voor iedereen dus die een gezonde dosis ambitie heeft, vindt dat het ondernemen naar meer smaakt, alleen niet goed weet Hoe Dan? Je beseft dat het antwoord niet zit in nog meer uren, alleen hoe genereer je de stroom leads die die next level groei ook mogelijk maakt?

Meld je nu aan voor het Slim Schalen Business Event

Voor 127,- ex btw (ipv 397,-)

* slechts 50 plekken beschikbaar, prijzen ex btw

Wat levert deze dag jou op?

 • leer hoe je door je omzetplafond breekt, zodat er geen limiet meer zit aan je omzet
 • ontdek hoe jij de volledige regie kan nemen over je inkomen, zodat het voorspelbaarder wordt en je meer continuïteit creëert
 • ontwerp een bedrijf dat niet alleen leunt op jou, waardoor je meer vrijheid krijgt in je agenda
 • leer hoe je meer klanten bereikt, zodat je je impact vergroot

Aan de hand van inspirerende en praktische voorbeelden uit eigen ervaring en die van mijn klanten, wordt het een interactieve dag, waardoor je naar huis gaat met concrete en eenvoudig toepasbare acties, die je direct in gang kan zetten.

Slim Schalen Business Event - Thijs van Halewijn - Deelnemers

Waar?

 • Landgoed Kasteel De Haar: het Koetshuis
 • Kasteellaan 1, 3455 RR Haarzuilens (nabij Utrecht)
 • Gratis parkeren en pendelbus OV
 • Geheel verzorgd, incl. lekkere lunch + drankje na afloop

Wanneer?

 • Vrijdag 20 september 2019
 • Van 10:00 – 17:00 uur (na afloop borrel)
 • Inloop v.a. 9:30 uur

Meld je nu aan voor het Slim Schalen Business Event

Voor 127,- ex btw (ipv 397,-)

* slechts 50 plekken beschikbaar, prijzen ex btw

Thijs van Halewijn Business Coach Slim Schalen Online Marketing

Over mij

Nooit gedacht dat ik voor het ondernemerschap geboren was, totdat ik begin 2014 werd ontslagen. Weg fantastische job in de online marketing voor mooie klanten als Landal Greenparks en Bol.com.

Mijn start als ZZP’er was hoopgevend: ik kreeg al snel bemoedigende reacties van mijn eerste klanten. Totdat ik wilde gaan groeien. De jungle van adviezen en tips op het internet maakten me wanhopig, toen ik ontdekte dat de meeste elkaar enorm tegenspraken en me vooral van de regen in de drup hielpen.

Alles keerde om, toen ik besloot te investeren in mezelf en leerde strategisch te kijken naar mijn bedrijf. Ik kreeg veel meer focus en ontdekte hoe belangrijk het is om de juiste keuzes te maken die echt bij mij pasten. In een jaar tijd lanceerde ik 3 succesvolle challenges en programma’s en stond mijn bedrijf op de kaart.

Als Online Marketing & Business Coach doe ik niets liever dan jou helpen met mijn kennis en ervaring. Met maar 1 doel: zorgen dat je weet hoe je het internet voor je laat werken en jouw lopende bedrijf aanzienlijk meer omzet genereert.

“Met mooi weer, een mooie omgeving en een prachtige locatie, kon deze dag al niet meer stuk.

Tijdens het event werd me glashelder hoe ‘slim schalen’ werkt. Goede handvatten gekregen. Ik was in de veronderstelling dat ik met mijn praktijk in verlies-, rouw- en stervensbegeleiding een lastig verkoopbaar product zou hebben. Maar niets is minder waar. Ik weet nu hoe ik slim schalen kan inzetten.

Naast adviezen van Thijs heb ik ook enthousiaste en gedreven ondernemers leren kennen, ieder met hun eigen ambitie. Dit event is een aanrader! Bedankt Thijs!”

Peter van den BergPraktijk voor verlies, rouw- en stervensbegeleiding

“Goed verzorgde dag, fraaie locatie. Interessante mensen daardoor leuke gesprekken. Alles viel mooi op zijn plek, vooral ook door de training die ik al eerder bij jou heb gedaan. Fijn om niet alleen te zitten luisteren maar ook actief aan de slag kunnen en te delen met de anderen voor feedback.”

Eric FennisMusicus, Docent, Psychosynthese counselor

“Dankzij de sessies met Thijs, kreeg ik focus en helderheid over mijn missie, richtte ik het Centre for Conscious Leadership op en coach ik alleen nog maar VIP klanten die willen werken aan hun allergrootste droom. Dank je wel, Thijs. Ik heb mijn stoutste dromen bereikt!

Nicole DuboisOprichter/eigenaar: Conscious Leadership Center

“Die livedag met Thijs (mailfunnel) was precies wat ik nodig had. Met zijn glasheldere schema + voorbeelden) zet hij je ‘s ochtends op de rit, en ‘s middags mag je zelf aan de slag. De “geest is uit de fles” en snel ook. Slim opgebouwde en heel resultaatgerichte dag – hulde!”

Chris RommersChris Rommers Webtekst+

“Je bent een echte specialist, creëert een prettige sfeer en deelt in korte tijd ongelooflijk veel kennis + praktische handvatten. Je hebt me voor 100% gemotiveerd om e-mailmarketing nog beter in te zetten voor het verhogen van mijn conversie en resultaat.”

Victor HuitingLinkedIn Trainer

“Door een eenvoudige vraag van Thijs, creëerde ik binnen 10 minuten ruim 20.000 EURO aan nieuwe kansen. Eén livedag met hem geeft je een concreet actieplan in handen waarmee je direct resultaat haalt. Doe zo verder, Thijs. Van mij krijg je een dikke 9!”

Barbara vandenBunderOprichter/eigenaar Studio Puur

“Als je ziet wat je allemaal moet doen om jezelf online neer te zetten, kan dat best intimiderend zijn. De hobbels die je moet nemen, zijn soms wel erg groot. Thijs is zo iemand die je op een rustige manier aan de hand neemt, je grootste knelpunten oplost en precies die inzichten meegeeft, waardoor je het weer leuk gaat vinden!”

Eva BrouwerPresentator, dagvoorzitter en oprichter platform Pak Je Podium

“Een livedag met jou is een aanrader voor ondernemers die meer omzet willen. Je lesstof is interessant, de voorbeelden verhelderend en goed toepasbaar voor mijn bedrijf. Daarbij ben je supersterk in het vertalen van de voorbeelden naar mijn doelgroep!”

Anne BuiskoolRelatiecoach, mediator en begeleider van scheidingsceremonies

F.A.Q.’s

“Wat levert deze dag mij op? Ik ben zuinig op mijn tijd”

Goed dat je bewust omgaat met je tijd. De dag is zo opgezet dat jij niet zelf het wiel hoeft uit te vinden, maar direct toepasbare marketing- en verkoopstrategieën leert, zodat je je kansen vergroot om meer klanten aan te trekken en meer rendement kan halen uit je verkoopgesprekken.

Online ondernemen vergt andere inzichten en vaardigheden dan wanneer je je diensten uitsluitend offline aanbiedt. Op deze dag leer je wat die verschillen zijn en krijg je concrete handvatten om het internet voor jou te laten werken.

“Ga ik nieuwe dingen horen? Ik weet inmiddels wel het eea over online marketing”

Je gaat zeker nieuwe dingen horen. Maar wees eens eerlijk: DOE je het ook? 80% van de ondernemers die ik spreek hebben vaak van alles gelezen, gedownload, bekeken en gevolgd. Maar als het aankomt op de implementatie, laten ze enorm veel kansen liggen. Terwijl dat nou juist het allerbelangrijkste is. Op deze dag krijg je niet alleen inzichten maar maak je ook keuzes. Die essentieel zijn voor jouw onderneming. Ik zet je in de actiestand zodat je concrete acties uitstippelt die jou meer klanten gaan opleveren.

“Is dit zo’n event waar je moet luisteren naar promo praatjes in een volle zaal?”

Dan kan ik kort zijn: nee! Als ik zelf ergens naartoe ga, wil ik ook echt waardevolle dingen leren waar ik direct wat mee kan voor mijn bedrijf. Deze dag is zo opgezet dat je naast de nieuwe dingen die je leert ook geholpen wordt om direct keuzes te maken die voor jouw bedrijf essentieel zijn. Je loopt de deur uit met een concreet stappenplan onder je arm, dat je direct in gang kan zetten.

“Wat als ik toch verhinderd ben?”

Als je onverwacht verhinderd bent, zou ik dat heel jammer vinden. Het liefst zie en spreek ik jou natuurlijk zelf op deze dag. We geven geen restitutie, wel mag je iemand anders blij maken met jouw ticket. Meld je wel even de naam van degene die in jouw plek komt? Dan houden we daar rekening mee. 🙂

Meld je nu aan voor het Slim Schalen Business Event

Voor 127,- ex btw (ipv 397,-)

* slechts 50 plekken beschikbaar, prijzen ex btw

© Thijs van Halewijn – Online Marketing & Business Coach