Vraag een gratis business check aan

Zit jij als ondernemer aan je tax met je uren en omzet? En wil je nou wel eens weten je hoe meer kan verdienen en ook nog eens meer vrije tijd kan overhouden? Vraag nu jouw gratis business check aan en ontvang minimaal 2 tips hoe je dat doet (en die je vandaag nog kan toepassen)

Verdien meer in minder tijd, Slim Schalen Business check Thijs van Halewijn

Maak je eigen onweerstaanbare verkoopfunnel

Stap voor stap handleiding

Een super effectieve manier om te verkopen is de mailfunnel. Dat is een serie van ‘voorgeprogrammeerde’ mails die automatisch verstuurd wordt. Hij start zodra je website bezoeker iets downloadt en eindigt als jouw dienst verkocht is. Hoe cool is dat? Deze volautomatische verkoopbutler bespaart je veel tijd en is eenvoudig te maken. Maar hoe maak je hem zo krachtig, dat hij jouw dienst ook echt verkoopt?

Download de stap-voor-stap handleiding (gratis)

  • de 5 essentiële verkoopstappen
  • voorbeeld mailschema & Call to Actions
  • aandacht vasthouden & goede intervallen
  • welk aanbod converteert het best?
  • schrijftips

Mailfunnel Stappenplan Verkoop

“Ik pieker me suf, er schiet me gewoon niks goeds te binnen.”

“Alles wat ik verzin is al zo vaak gedaan, ik wil niet de zoveelste zijn”

“Ik weet veel over mijn vak, maar geen idee wat mijn potentiële klant wil horen”

Lastig, hè?

Toch is het echt niet zo moeilijk als je denkt! Sterker nog; als je weet wat je moet doen, wordt het zelfs leuk!

Download nu mijn eBook met mijn Favoriete Top 5 Bronnen voor supergave weggeef ideeën.

Ze werken voor mij, voor mijn klanten, dus ook voor jou!

Je zult zien dat je in no-time borrelt van de ideeën! 🙂

sterke weggever maken ideeën verzinnen