Creëer 100% voldoening en vrijheid in 15 weken

Ontdek hoe jij sneller kan groeien
Boek een GROEIVERSNELLER Clarity Call

Clarity Call met Thijs van Halewijn, online businessgroei coach

Jij bent een ervaren professional en helpt je klanten het allerbeste uit zichzelf te halen.

Het is je lust en je leven. Je weet precies wat je voor een ander kan betekenen en je bedrijf loopt lekker.

Toch knaagt het, omdat er een rem zit op je groei.

Het aantrekken van klanten gaat niet zo makkelijk online als je had gehoopt. Je winst zit tegen een plafond en dat stoort je.

Van alles heb je geprobeerd: een nieuwe website, weggever, automatische mails, blog en wekelijkse posts op je socials. Het heeft je resultaten niet echt verbeterd.

Je online verkoopproces werkt niet.

Maar één ding weet je zeker: je hebt geen trek in de zoveelste online cursus zonder fatsoenlijke begeleiding. Of een duur systeem dat je een jaar kost om werkend te krijgen.

Het liefst heb je één online marketingsysteem, dat zorgt voor een overvloed aan klanten.

Want hoe langer je zo doorgaat, hoe meer je winst onder druk komt te staan, hoe lastiger het wordt om klanten te vinden en hoe vaker het knaagt dat anderen meer succes hebben dan jij. Dat wil je niet, en dat hoeft ook niet.

Ik zie dagelijks hoe mijn klanten door meer begrip van de marketingketen en het toepassen van essentiële marketingprincipes, hun resultaten flink verbeteren.

Ze maken elke schakel tot een succes en verkopen hun aanbod vaker dan ooit.

Jij kan dat ook. Als je maar weet hoe.

In mijn training GROEIVERSNELLER leer je van A tot Z wat je nodig hebt voor een online verkoopsysteem dat werkt. Voor jou en je bedrijf.

En krijg je 15 weken lang mijn persoonlijke hulp en feedback om elk onderdeel te versterken, zodat het ook echt resultaat oplevert.

Word een meester in het marketingspel

GROEIVERSNELLER is de meest complete training voor het vermarkten van jouw aanbod.

Stap voor stap bouw je een winstgevend online verkoopsysteem, waardoor je eindelijk de vrijheid krijgt die jij zoekt.

Na afloop:

 • Heb je afgerekend met alle ruis en je verkoopproces teruggebracht tot essentiële schakels
 • Is elke schakel 100% op maat gemaakt en verbeterd, zodat het maximaal rendement oplevert
 • Heb je een snel groeiende vijver van oprecht geïnteresseerden en krijg je vaker een “Ja”
 • Staat je aanbod als een huis en is het nog waardevoller en aantrekkelijker, waardoor je er een betere prijs voor kan vragen
 • Heb je meer vertrouwen in het marketingspel, omdat je ziet dat het werkt

Hoe het werkt

De ándere aanpak

Online cursussen worden steeds massaler en minder persoonlijk. Of zijn gericht op één aspect van het verkoopproces (zoals het maken van podcasts), waardoor de keten als geheel nog steeds niet werkt.

Daarom kies ik in deze training bewust voor Live Coaching en een groep van maximaal 10 deelnemers. En lichten we je verkooppad van A tot Z door.

1-op-1 sessie vooraf: je persoonlijke leerdoelen

Voor we beginnen, bepalen we jouw focus voor deze training. Waar verlang je naar? Wat wil je bereiken? Waarbij heb je de meeste hulp nodig? Dit doen we 1-op-1.

Strategisch en praktisch

Wekelijks bekijk je een video met een belangrijk marketing onderwerp. De “theorie” zet je direct om naar jouw eigen aanbod dankzij praktische opdrachten. Die bestaan uit het ontwerpen en schrijven van je marketingmaterialen (weggever, script voor video’s of bijvoorbeeld je salespagina).

Live coaching & schrijfsuggesties

Tijdens wekelijkse Live Coachingsessie (Zoom) krijg je 15 weken lang strategisch advies, feedback en schrijfsuggesties, waardoor je marketing boodschap ijzersterk wordt.

Dankzij deze 1-2-3 methode word je persoonlijk gecoacht en leer je ook van de fouten van anderen. De strakke structuur en wekelijkse thema’s zorgen voor een hoog tempo, waardoor jij snel vooruitgang boekt. Alle deelnemers vinden deze aanpak verfrissend.

Opnames

Mocht je een keer missen, geen probleem. Je kan elke coachingsessie na afloop eenvoudig terugkijken (opname).

Voldoening en meer omzet

Je moet instructievideo’s bekijken, opdrachten maken, livesessies bijwonen, (confronterende) feedback ontvangen én doorzetten, maar het zal je veel voldoening geven en direct zorgen voor meer omzet.

Ook weet je aan welke knoppen je moet draaien om je bedrijf nog verder te laten groeien.

Is dit voor jou?

GROEIVERSNELLER is wél geschikt, als je:

 • Een ervaren professional bent (geen starter)
 • Je eigen online verkoopkanaal voor je aanbod wilt creëren (of verbeteren)
 • Bereid bent te doen wat nodig is
 • Floreert bij gerichte coaching en feedback

Je marketing draait om jou als persoon, omdat je diensten aanbiedt.
Eigenlijk verkoop je jezelf (coaching, teaching, training of advies).

Het is niet geschikt, als:

 • Jouw bedrijf online nergens te vinden is (geen website, geen sociale media)
 • Je bedrijf een hobby is en omzet je niet interesseert
 • Je alleen fysieke producten doorverkoopt (webwinkel, dropshipping)

Ben je klaar voor jouw beste investering ooit?

Ontdek hoe jij sneller kan groeien
Boek een GROEIVERSNELLER Clarity Call

Clarity Call met Thijs van Halewijn, online businessgroei coach

Wat zeggen deelnemers?

Marian Koek | Business Model Innovator

“Dit was precies wat ik nodig had. Ik stond op het punt het bijltje erbij neer te gooien en te stoppen met online ondernemen. Ondanks het volgen van specifieke programma’s (zoals over podcasten), miste ik de grote lijn en raakte ik steeds mijn pad kwijt.

Ik heb oprecht een transformatie doorgemaakt en ben anders gaan denken. Het totaalplaatje is duidelijk en ik weet precies aan welke knopjes ik moet draaien om meer uit mijn business te halen.

Voor het eerst zie ik hoe ik mijn programma’s wél goed in de markt zet. De complete roadmap, toegespitst op mijn specifieke aanbod.

Thijs maakt het begrijpelijk en zorgt dat je het vertaalt naar jouw bedrijf. Zijn feedback is soms confronterend (daar moet je tegenkunnen), maar hij doet het op een 100% integere manier. Iedereen voelt dat zo.

Je ontwikkelt jouw eigen manier van verkopen en hoe je je klant de juiste voorzet geeft. Zodat die hem bijna vanzelf inkopt. 🙂

Deze training kan ik van harte aanbevelen aan iedereen die stagneert. Als je van alles geprobeerd hebt en niet meer weet wat je moet doen, kan je dat hiermee doorbreken.

Al met al een dikke pluim voor Thijs!”

Marian Koek positief over Thijs van Halewijn

Marian Koek
Business Model Innovator

Werner Janssen positieve review over Thijs van Halewijn

Werner Janssen
Saxofonist, Coach, Auteur

Werner Janssen | Saxofonist, Improvisatiecoach, Auteur

“Groeiversneller is me boven verwachting goed bevallen. Ik wist dat het zou gaan over je funnel, maar het was veel meer dan dat:  de complete marketing- en verkoopstrategie van je aanbod. Van begin tot eindpunt.

Daarom werk ik graag met Thijs: hij maakt de theorie praktisch en vertaalt het ter plekke naar de specifieke doelgroep van elke deelnemer. Hij denkt net zo makkelijk mee met iemand die advies geeft over kattenvoer, als iemand zoals ik die muzikanten helpt met improviseren.

In de meeste trainingen krijg je geen op jouw bedrijf toegespitste feedback en die is nou juist het meest waardevol. Dankzij zijn aanwijzingen wordt alles 10 keer beter.

Thijs leert je een elegante schrijfmethode, die zorgt dat je volgers verlangen naar een volgende stap. Mijn teksten zijn sterker, meer uitnodigend. Wat zorgt voor beter resultaat.

Met mijn verjaardag deed ik een verkoopactie, waar meer uit te halen was. Geïnspireerd door de les over copywriting, stuurde ik een paar ad hoc mails en die verdubbelden gelijk mijn omzet.

Ik kan deze training aanbevelen. Thijs neemt de deelnemers echt onder zijn hoede, waardoor je harder vooruit gaat. Het programma is top en de positieve energie van de compacte groep hebben me enorm geïnspireerd en in de juiste flow gebracht.

Het is vooral zijn drive waardoor iedere deelnemer boven verwachting grote stappen heeft gemaakt”.

Inhoud & planning
GROEIVERSNELLER (15 weken)

1. Online klanten aantrekken

De 5 gouden schakels van je verkoopfunnel

2. Jouw onweerstaanbare aanbod

Creëer een “Offer They Can’t Refuse”

3. Verover de harten van je volgers

Verleiden met korte video’s

4. De krenten uit de pap

Welke volgers willen wél in actie komen (weggever)?

5. Story Selling

Overtuigen met woorden

6. Je salespagina (deel 1)

Waarom je aanbod waardevol is

7. Je salespagina (deel 2)

Waarom ze bij jou moeten zijn

8. Jouw salespagina (hotseat)

In de spotlight?

9. Bereik creëren

Zo doe je dat (organisch & betaald)

10. Verkopen is luisteren

Een 100% natuurlijk verkoopscript

Videoles, opdracht en coaching

Je bekijkt op je eigen tempo de videolessen met opdrachten en krijgt antwoord op al je vragen & feedback op je marketingteksten tijdens de interactieve coachingsessies.

De groep wordt klein gehouden (max. 10 deelnemers) omdat ik jou op de best mogelijke manier wil helpen.

Bonussen

Deze training komt met verrassende bonussen. Ze verschillen per keer en maken het verkopen van jouw diensten altijd makkelijker.

Wat zeggen deelnemers?

Marilyn Bakker | Adviseur Kattenvoeding

“Tegen iedereen zeg ik: stop met het volgen van losse cursussen en doe dit. Zo maak je je marketing tot een geheel. Vanaf het eerste moment dat mensen je online zien, tot het moment dat ze zeggen: “Ik wil dit van je kopen”.

Als ik dit vergelijk met andere trainingen, heb ik niet eerder iets als Groeiversneller gedaan. Het was altijd een brokje hier, een brokje daar, wat webinars en boeken, maar daarvan raak je snel overwelmd. En moet je alsnog uitzoeken hoe je het toepast op je bedrijf. Je mist de finesses en blijft hangen in je valkuilen.

Bij  Thijs is geen ruimte voor ruis. Hij volgt een strakke structuur en vanaf het begin is helder waar je heen gaat. Je krijgt uitleg, concrete opdrachten én gerichte feedback, en dat laatste helpt je nog het meest op weg. Dat is de dubbele kers op de taart: het verschil tussen “OK” of “enorm goed”.

Ik wist dat ik op een berg met goud zat, maar kreeg het er niet uit. Mijn verkooppagina bijvoorbeeld, is nu zo goed, dat ik er helemaal enthousiast van word. Dan denk ik: “Dit moet ik hebben, dit moet ik kopen!” 🙂

Of deze training zijn geld waard is? Zeker. Toen ik het “VMBO Story Selling” principe toepaste op mijn webinar, verkocht ik 25 programma’s van 300,- (in plaats van normaal 1). Ik verdiende mijn investering in één avond terug. ;-)”

Marilyn Bakker positief over Thijs van Halewijn

Marilyn Bakker
Adviseur Kattenvoeding

Laurien van der Vaart positief over Thijs van Halewijn

Laurien van der Vaart
Expert Natuureducatie

Laurien van der Vaart | Expert Natuureducatie

“Ik was al online aanwezig, maar het werkte niet en daar had ik genoeg van.

Ik wilde meer regie over mijn omzet en minder afhankelijk zijn van via via klanten. Ondanks verschillende salestrajecten bleef ik hangen in het geven van lesjes hier en daar. Doodvermoeiend en het leverde weinig op. Ik dacht: “Zak er maar in met zijn allen”.

Groeiversneller zit hartstikke goed in elkaar. Als ik het vergelijk met andere programma’s, is het een verschil van dag en nacht. Je tekent je hele verkooppad uit van A tot Z. Alle schakels komen aan bod, inclusief hoe je het vertaalt naar jouw bedrijf.

De duidelijke structuur geeft houvast en voorkomt ruis op de lijn. Je neemt elke verkoopstap door en leert precies wat je moet doen om die tot een succes te maken.

Dankzij Thijs’ hulp heb ik een stevig fundament dat past bij mijn werkwijze. Mijn product is omgezet naar een totaalpakket, is waardevoller dan ooit en ik verkoop het makkelijker.

Het effect van deze training werkt zelfs door in mijn hele doen en laten. Ik sta veel meer voor wat ik te bieden heb, ga gerichter te werk en ben een stuk zelfverzekerder geworden”.

Monique van de Velde | De Online Telefooncoach

“Ik ben echt heel blij met deze training. Ik kan wel springen, zo waardevol was het.

Als je goed geholpen wilt worden met het opzetten van je verkoopfunnel, feedback wilt krijgen en er helemaal voor wilt gaan, dan moet je dit gewoon doen. De totale begeleiding is echt top.

Behalve dat zijn feedback goud is, heeft Thijs ook een bepaalde rust over zich. Je krijgt niet een bibliotheek met allemaal losse lessen, maar er zit een visie achter wat het samenbindt en tot een geheel maakt.

Je wordt door Thijs zelf gecoacht en niet door een of andere expert die ingevlogen wordt. Hij is bij elke stap betrokken, dat maakt dit zo sterk.

Het verkoopproces wordt stap voor stap opgebouwd. Elke week ligt de focus op één specifiek onderwerp, wat supergoed werkt om te verdiepen. Ik heb een nogal druk leven en ook als ik een week niet alles had kunnen doen, was dat geen probleem. Ik heb nu overzicht en als ik iets specifieks nodig heb, pak ik gewoon de sjablonen erbij.

Het werken in een kleine groep is fijn omdat je ook veel van elkaar leert. Je maakt vaak dezelfde fouten. Juist door te kijken naar andere deelnemers, ontdekte ik het dieper liggende patroon achter goede marketing. Zoals het verschil tussen informatie geven en mensen echt in beweging krijgen.

Ik ben Thijs heel erg dankbaar. Als je je marketingmachine nu echt wilt aanzetten en er 100% voor wilt gaan, moet je dit gewoon doen”.

Monique van de Velde positief over Thijs van Halewijn

Monique van de Velde
De Online Telefooncoach

Over mij

Thijs van Halewijn - Over Mij

Ik ben Thijs van Halewijn

Bedenker van de B.L.I.E.P. verkoopmethode & Online Lanceer Formule, schrijver van “Lanceer Als Een Pro”.

Als Online Businessgroei Coach (met 28+ jaar ervaring in online marketing en sales) help ik zelfstandige professionals hoe ze meer klanten aantrekken, hun impact vergroten en groeien met hun bedrijf.

De afgelopen 9 jaar is mijn bedrijf ontwikkeld tot een geoliede en winstgevende machine.

Ik maakte een tiental online programma’s, leerde 7100+ ondernemers online te groeien en hielp 275+ klanten 1-op-1 met hun positionering, een krachtige online marketing strategie en het opzetten van een renderend businessmodel.

Ik help ondernemers bij het online verkopen van hun levenswerk

Waardoor ze meer impact maken en financiële rust krijgen.

Vragen vooraf…

Dit is voor ervaren professionals (geen starters) die hun eigen verkoopkanaal willen creëren voor hun aanbod. Je houdt van doorpakken, bent bereid te doen wat nodig is en kan tegen feedback.

Je verkoopt coaching, training of adviesdiensten.

Iedereen is druk. De vraag is: wat kost het je als je nu geen actie onderneemt? Hoe staat je bedrijf ervoor als je zo doorgaat? Welke omzet loop je dan mis? Dit bespaart je veel tijd en kopzorgen.

Die is top :-). Je krijgt intensieve coaching en persoonlijke feedback in een compacte groep van maximaal 6-10 ondernemers. Al je vragen, twijfels en blinde vlekken lossen we op, zodat je altijd verder kan.

De kracht zit in de persoonlijke adviezen en tips waardoor jouw marketing 10x beter overtuigt en winstgevender is dan ooit.

Twijfel je? Geen nood. Boek even een Groeiversneller Clarity Call (Zoom) om te overleggen.

Nee. Ik ben tegen prijzen verhogen óm het verhogen. Ik leer je wel een betere prijs vragen, vanuit wat jij waard bent.

Welkom bij de club! Mijn klanten houden ook niet van schreeuwen en borstklopperij. Daarom leer je hoe je dicht bij jezelf blijft en marketingprincipes gebruikt op een integere manier. Overtuigen zonder pushen, noem ik dat.

Na de laatste coaching sessie houd je nog 3 maanden toegang tot het materiaal in de leeromgeving. Je kan alles op je gemak nog een keer bekijken.

Dat zal voor iedereen verschillend zijn, de meeste deelnemers besteden zo’n halve tot 1 dag per week.

Welkom creatieve denker! Al mijn trainingen zijn super gestructureerd. Elke week heeft een duidelijk thema en je krijgt mijn hulp bij het maken van je keuzes. Komt goed, dus. 🙂

Heleen ter Avest positief over Thijs van HalewijnThijs kijkt mee door de ogen van je doelgroep, en geeft van daaruit enorm waardevolle feedback”

Heleen Ter Avest
Executive coach, Life coach en EQ-specialist

“Thijs inspireert, motiveert en laat je in de juiste richting denken.

Hij is echt een goede coach”

Henk Jelt Hoving
Certified StoryBrand

Nicoline Huizinga positief over Thijs van Halewijn

“Aanbevolen voor ondernemers die hun sporen offline hebben verdiend en nu die online slag willen maken.”

Nicoline Huizinga
Coach, Speaker, Author

Edwin Gitsels positief over Thijs van Halewijn

“Ik had behoefte aan een professionele blik op mijn specifieke situatie.

Thijs heeft mij geholpen met het scherp neerzetten van mijn nieuwe ‘winkel’”

Edwin Gitsels
Biografiebureau Dit Is Je Leven

Miriam Evers positief over Thijs van Halewijn

“Ik zag direct een duidelijke piek in klanten, door op de juiste manier zichtbaar te zijn”

Miriam Evers
Slowww Coaching

Ben je klaar voor jouw beste investering ooit?

Plan jouw GROEIVERSNELLER Clarity Call

Ontdek hoe jij sneller kan groeien
Boek een GROEIVERSNELLER Clarity Call

Clarity Call met Thijs van Halewijn, online businessgroei coach

Garantie

Ik weet zeker dat dit een waanzinnig waardevol programma is. Het bundelt het beste van 28+ jaar ervaring met online marketing en sales. Ik weet zeker dat het je veel gaat brengen. Daarom geef ik met een gerust hart mijn volle garantie. Ik sta hier 100% achter.

Ben je desondanks niet tevreden? Stuur dan binnen 14 dagen na je aankoop een mail naar support@thijsvanhalewijn.nl, vraag om een refund, vertel ons waarom en je krijgt 100% je geld terug. No hard feelings.

Disclaimer

Niets op deze of andere pagina’s van Thijs van Halewijn Online Businessgroei Coach of eventuele e-mails kan je beschouwen als belofte of garantie voor toekomstige verdiensten of succes. Alle cijfers die genoemd worden zijn gebaseerd op resultaten van mijzelf of mijn klanten en kunnen verschillen op basis van ervaring, inzet, werkveld of aard van je product. Getallen zijn puur bedoeld als globale indicatie en ter illustratie. Wijzigingen en typefouten voorbehouden.