Ontwikkel het meest krachtige aanbod (voor jouw ideale klant) en
ontwerp een stappenplan om dit succesvol online te verkopen,
zodat je meer omzet haalt in minder tijd.

Je hebt je prachtige diensten op je website staan en zet je sociale kanalen en opwarmers (zoals weggevers, challenges en webinars) in om je klanten te overtuigen van wat jij kan. Zodat ze jouw aanbod gaan kopen. Noem het een funnel, trechter, verkoopladder. Dat!

Alleen werkt het niet…

Of je weet dat het veel beter kan. Er is iets mis in je marketing puzzel. Er zit een lek in je funnel waardoor je zo weinig verkoopt.

Je wilt die weeffout graag herstellen maar hebt geen idee hoe

Waar gaat het mis? In welke schakel zit de fout? En hoe los ik het op?

Als je nu niets doet, loop je structureel veel omzet mis.

Vandaag. Volgende maand. Komend jaar.

Internetmarketing Strategie Sessies Thijs van Halewijn

Niets zo frustrerend als keihard moeten werken
en het resultaat niet terugzien op je bankrekening.

Thijs van Halewijn - Onlione Marketing & Business Coach

Ik weet hoe het voelt.

De eerste jaren van mijn bedrijf heb ik de meest uiteenlopende adviezen opgevolgd. Tot ik ontdekte dat er iets niet klopte. Ik volgde niet mijn pad, maar dat van mijn coach. Of een specifieke ‘methode’ die gepromoot werd in een training. De ‘maniertjes’ begonnen me steeds meer tegen te staan, ik raakte mezelf kwijt en mijn omzet stagneerde.

Rigoureus hakte ik de knoop door, stapte uit de ‘marketing-bubbel’ en ontvolgde bepaalde “guru’s”. Ik ging op zoek naar mijn eigen weg. Dankzij hard werken en hulp van een zeer integere coach, ontdekte ik mijn ware kracht én wist ik hoe ik daarmee mijn klanten kon helpen en inspireren.

Sindsdien stroomt het als nooit te voren, heb ik een dijk van een High End programma en geniet ik elke dag van het werken met de best passende klanten.

 • Marketing Power met Thijs van Halewijn

“Wat jouw hulp me heeft opgeleverd? In 1 woord: richting! Ook heb je me duidelijk gemaakt dat mijn pijn (waar ik destijds doorheen gegaan ben) belangrijk is om te delen. Ik hield dat heel erg voor mezelf, omdat ik dacht, dat is mijn verhaal. Nu zie ik dat dat WEL belangrijk is. Niet om in het drama te zitten, maar wel om te delen wat is er gebeurd en waarom ik ben gaan doen wat ik doe. Dat is waardevol, inspirerend en bevrijdend!

Ik weet nu veel beter wie ik moet aanspreken, waar die pijn zit van mijn klant. En dat is echt een pluim voor jouw sturing. Het punt is, jij stelt een vraag, maar liet me niet gaan met het antwoord. Je pakte me bij de kraag en zei: ‘Wat wil je nou eigenlijk zeggen?’.

Je hebt me geholpen om to-the-point te komen, je hebt me daarin getraind en dat is echt een verdienste van jou.

Nu ik duidelijk weet wie ik wil aantrekken, kan ik dat veel helderder verwoorden. Het staat op mijn website en ik krijg ook precies die mensen als klant die ik zo graag wil”.

Esther Stevens | Spiritueel Coach

Esther Stevens positief over Thijs van Halewijn

Mirjam Schrauwen - positieve testimonial over Thijs van Halewijn

“Yeahhhhh Thijs, wat ben ik hier blij mee en wat voelt dat ontzettend fijn! Ik heb hier écht wat aan! Het stimuleert mij enorm om het beste uit mezelf te halen, waardoor ik ook het beste kan geven uiteindelijk…

Ik krijg steeds meer (zelf)vertrouwen, ook wat mijn online training betreft. Dat ik van de week ineens de juiste woorden vond voor mijn missie heeft mij ook zo’n flinke boost gegeven. Dat komt mede door jouw inspirerende gesprekken en het mij bij de les houden (op het rechte padje…zeg maar).

Ik kan het wel van de daken schreeuwen hoe goed dit voelt. Wilde ik gewoon even aan je kwijt! Dank dank dank! Groetjes, Mirjam 😃 “.

Mirjam Schrauwen | Het GeluksLab

“Ik wilde mijn aanbod online gaan aanbieden, alleen vroeg ik me af: hoe dan? Er zijn templates en voorbeelden zat te vinden, maar jij hielp mij hoe ik die stap voor stap moest invullen. Die vertaalslag, die is goud waard! Nu weet ik hoe ik het kan aanpakken.

 Je bent van cut-the-crap, daar hou ik van. Jij doorziet direct hoe het anders moet en wat ik eigenlijk zeg, dus wat erónder zit.

 Dit kan ik aanbevelen aan ondernemers die al een tijdje bezig zijn, die hun sporen offline hebben verdiend en nu online een slag willen maken.”

Nicoline Huizinga | Business Clarity Strategist, Coach, Speaker, Author

“Je bent heel consequent. Het was vanaf het begin duidelijk dat het geen speeltuin ging worden. Dat is heel goed. Het heeft ons bij de essentie van onze business gebracht en veel meer opgeleverd dan ik aanvankelijk had gedacht.

De feedback die we kregen was duidelijk en eerlijk, zonder er doekjes om te winden of rond de pot te draaien.

Dit is echt voor een ondernemer die de start fase voorbij is en die denkt: Het wordt hoog tijd dat ik nu eens echt online zichtbaar ben. Omdat hij een groeispurt wil maken. Of zoals wij, die een nieuw traject willen lanceren naast ons bestaande aanbod.”

Bart De Waele | De Tafel, KMO-coach en Loopbaancoach

“Als ik nu vergelijk met waar we eerst stonden en waar we nu staan, dan voel ik mij krachtiger, ben ik mij meer bewust van onze marktpositie.

Je bent altijd grondig voorbereid waardoor we echt het gevoel hebben, Amai, hier blijft wel vaart in zitten.”

Ingrid De Ryck | De Tafel, KMO-coach en Loopbaancoach

“Mijn aanbod is veel beter afgestemd op mijn klant (Low, middle en high-end).

Met als resultaat: bestaande klanten houd ik langer vast en nieuwe klanten zeggen vaker ja.

Ik kan sneller het kaf van het koren scheiden.

Een aanrader!”

Eric Fennis | Eigenaar RiflebirdMusic

Heerlijk hoe Thijs te werk gaat. Hij stelt de juiste vragen. Is kritisch, op een prettige manier.

Binnen 48 uur had ik onze sessie terugverdiend. Een veelvoud daarvan!

Van harte aan te raden.”

Jolanda Wicherson | Ondernemerscoach

“Dankzij de super gestructureerde aanpak van Thijs, kon ik gerichte keuzes maken en binnen 2 weken mijn nieuwe product introduceren.

Zonder deze sessie had ik daar een jaar over gedaan”

Wendy Marsman | Auteur en Mindsetcoach

Shyama Sewpersad - testimonial Thijs van Halewijn“Dit heeft me absoluut verder gebracht. Ik zal onze sessies nog missen.

Wat jou typeert is dat je heel open bent en ook heel kritisch. Je gaat echt diep op de dingen in, neemt het serieus, maar het blijft wel luchtig.

Daar werd ik ook weer in meegenomen (ik ging er ook extra hard mijn best voor doen :-)) en realiseerde me daardoor heel erg het belang van de onderwerpen die we bespraken.”

Shyama Sewpersad | SSWebs

Victor Mooren positief over Thijs van Halewijn Businesscoach“Ik heb nu het fundament voor een ijzersterk marketingmodel.

Mijn bereik is gegroeid en ik verkoop meer via mijn mailinglijst.

Een aanrader voor iedereen die wil leren hoe je dit concreet doet in de praktijk.

Leerzaam, Thijs, bedankt!”

Victor Mooren | Personal Trainer

“Na afloop had ik een klare visie en een reeks concrete korte termijn acties, waarmee ik onmiddellijk aan de slag kon.

Het resultaat is veel en veel groter dan de investering.

Echt een aanrader.”

Hilde Termote | Consulente, body&mind programma’s Marokko

In het Online Business Powerpakket doorloop je samen met mij
de exacte stappen die mij brachten waar ik nu ben.

2 maanden lang krijg je mijn onvoorwaardelijke hulp (incl. 24/7 e-mail contact) bij jouw aanvalsplan, waardoor je omzet flink gaat groeien.

Na afloop van Online Business Power

 • Heb je een kraakhelder beeld van je klant, zodat je moeiteloos kan uitleggen waarom jij hem kan helpen en waar je hem heen brengt (het ultieme perspectief)
 • Kan je in 3 zinnen vertellen waar je klant van wakker ligt en waar hij naar verlangt. En ben je in staat om minimaal 30 klinkende resultaten te geven waarom hij bij jou moet zijn
 • Heb je een cristal clear aanbod uitgewerkt, dat zó waanzinnig is dat jouw klant ervan uit zijn dak gaat
 • Durf je er een prijs voor te vragen die voorbij gaat aan al je beperkende overtuigingen. Omdat jij het waard bent!
 • Heb je een ijzersterk aanvalsplan uitgewerkt voor je marketing en sales activiteiten, waardoor je exact weet hoe je jouw waardevolle aanbod in de markt gaat zetten en succesvol kan verkopen

een ijzersterk aanvalsplan voor jouw waanzinnige aanbod

Mijn aanpak

Online marketing is 1-op-veel communicatie. In alles wat je online zegt moet jouw ideale klant zich herkennen, zodat hij voelt en weet: bij die moet ik zijn!

Daarom help ik je gedurende 2 maanden 1-op-1 om jouw jouw ideale klant, aanbod en verkooppad uitwerken. Door mijn kritische vragen en persoonlijke aandacht, krijg jij kristalhelder op papier wat je moet zeggen om je klant te overtuigen. Ik geloof, het werkt van binnen naar buiten. Ik help je om dat ‘wat jij zit te willen’ naar boven te halen, zodat je in staat bent het bij je klant over het voetlicht te krijgen.

2 maanden lang krijg je mijn persoonlijke feedback op wat je online communiceert: je posts, blogs, salespagina, over mij, sociale profielen. Omdat ik wil dat dat haarscherp overeenkomt met waar jij voor staat.

Zodat jij online ijzersterk staat, authentiek op jouw manier en je waardevolle diensten aanzienlijk vaker online verkoopt

Doel van dit traject: jou een krachtige online groeispurt geven (aanscherpen ideale klant, leren verwoorden waarom jouw aanbod dé oplossing is & ontwerpen van de meest effectieve verkooproute om jouw aanbod te verkopen)

 • Gestructureerde aanpak volgens de 4-PVR + B.L.I.E.P.™ methode
 • 4 x 1½ uur Zoom (uitwerken opdrachtensheets, feedback, strategie)
 • 4 x Zoom (half uur): nabespreken/verbeteren bijgewerkte sheets
 • 24/7 contact via e-mail (voor vragen + feedback op documenten en/of webpagina’s)
 • Voorafgaand aan en tijdens het traject krijg je praktische sjablonen en invulsheets, zodat we onze tijd goed benutten
 • Doorlooptijd 8 weken

PS: de 8 weken starten bij de eerste dieptesessie van 1 ½ uur (Zoom), in de praktijk hebben we al contact vanaf het bestelmoment: om de voorbereidende opdrachten af te stemmen, de aanpak te bepalen, etc.

wil jij dat ook?
vraag dan nu jouw gratis business check aan
dan bespreken we of dit voor jou geschikt is