Binnen 3 minuten was ik mijn goedbetaalde baan als Adviseur Online Marketing kwijt.

Totaal onverwacht waren ineens mijn zekerheid en dat wat ik het allerliefste deed verdwenen. Gone!

Ik wist ook, om weer een leuke, uitdagende en goed passende baan te vinden (ik was begin 50), dat gaat lastig worden. En eerlijk gezegd wilde ik ook niet meer werken voor de 2e Porsche van mijn baas.

Toen ik hoorde dat je dankzij het internet heel goed voor jezelf kan beginnen, dacht ik: waarom niet? Ik had al 20 jaar professionele ervaring met online marketing en verkopen via internet en was goed in het helpen van klanten.

Maar toen ik begon, zag mezelf niet als ondernemer. Ik had wel een aardige start, maar maakte lange dagen en verdiende niet bijster. Het gevoel van ‘vechten tegen de bierkaai” werd groter en groter. Tot ik knapte en het bijltje er helemaal bij neer wou gooien.

Gelukkig besloot ik de kracht van internet voor me te laten werken. Ik investeerde duizenden euro’s in trainingen en ging werken volgens een slim systeem van marketingstrategieën. Ondanks twijfel, angst om te mislukken en de voortdurende neiging om tegen het succes van anderen op te kijken, zette ik door! In een jaar tijd maakte ik 3 challenges en 3 online programma’s en genoot ik enorm van mijn 1 op 1 trainingen.

Toen bleek dat ik er van kon leven, wist ik dat dit nooit meer iets anders wilde.

Maar er knaagde ook iets. Ik voelde, er zit nog veel meer in mij. Ik wil méér kunnen betekenen voor mijn klanten, maar helaas bleek wat ik geleerd had, niet toereikend. Ik liep vast. Een tijd van frustratie, dure coaching en gespecialiseerde trainingen volgde, maar leverde me niets op. Achteraf had dat een duidelijke oorzaak: er werd geadviseerd ‘hoe anderen het doen’ en ‘hoe het voor die en die wel een keer gewerkt had’ en niet wat ik moest doen om het voor mij te laten werken.

Lang verhaal kort, uiteindelijk vond ik een coach die aanvoelde wat ik nodig had en me hielp op een manier zoals ik dat bij mijn eigen klanten doe. Die zag wat ik kon, maar mij ook onomwonden vertelde wat ik verkeerd deed! Een verademing. 🙂

In een klap werd alles anders. Binnen een week lag mijn oude businessmodel in de prullenbak, creëerde ik een totaal nieuw programma en schreef de eerste klant zich direct al in.

Mijn programma’s zijn nu op mijn lijf geschreven, ik voel me vrijer, kan meer klanten helpen in minder tijd en die zijn ook nog eens zo leuk dat ik er elke dag weer naar uitzie om hen te kunnen helpen. Mijn omzet is hierdoor bijna moeiteloos verdubbeld en ik ben dankbaar, verrast en geraakt door de persoonlijke bedankmails die ik regelmatig van klanten krijg.

Thijs van Halewijn Business Coach

Wat je over mij moet weten

Ik ben een recht door zee online marketing & business coach die eerlijk is over wat wel werkt voor jou en wat niet. Ik wil maar 1 ding: dat jij het resultaat haalt dat je voor ogen hebt. Ik vind het geweldig als je veel ideeën hebt en ik heb een gigantische open mind.

Maar bij mij kom je niet weg zonder keuzes te maken én te doen wat er nodig is om jouw dromen waar te maken. Je zal op jezelf moeten kunnen reflecteren als je met mij aan de slag gaat. Als je daartoe bereid bent, ga ik tot het uiterste om jou te helpen!

Ik geloof niet dat succes afhangt van een ‘geheime’ succesformule, een specifieke tool of de stand van de planeten. Wel van online marketing die matcht met wat jij in de wereld neer wilt zetten.

Thijs van Halewijn Business Coach

Wat is typisch Thijs?

Ik lees graag non-fictie boeken waardoor ik het beste uit mezelf haal, zoals:

 • Diep Werk
 • One Thing
 • Claim Your Power

Ik houd van:

 • Kaizen
 • Mindmapping
 • Strategisch werken

Ik mediteer elke dag een half uur, loop regelmatig hard en zoek voortdurend manieren om mijn intuïtie verder te versterken.

Favoriete uitspraken

 • “Done Is Better Than Perfect”
 • “Do Whatever It Takes”
 • “Until My One Thing Is Done, Everyting else Is A Distraction”
 • “Get In Line, Stay In Line”
 • “If The Plan Doesn’t Work, Change The Plan, But Never The Goal”

En deze vind ik mischien nog wel het mooist:

“Succes Isn’t About How Much Money you Make, It’s About The Difference You Make In People’s Lives”

Mijn visie op ondernemen

Ik geloof dat online ondernemen gaat over het Helpen van Klanten, niet om het Volgen van Hypes. Als je dicht bij jezelf blijf en gewoon doet wat je moet doen, is dankzij internet de Sky de Limit. Zeker als je bereid bent te investeren en vast te houden aan je plan.

Verdien meer in minder tijd, Slim Schalen Business check Thijs van Halewijn